EN DANSKER VI KAN LI' // MADS MIKKELSEN

Ligesom indlæggene med mine yndlings skuespillere og skuespillerinder i Hollywood, så har jeg valgt at lave nogle indlæg med dem indenfor den danske grænse også. Vi har så utroligt mange fantastiske skuespillere og skuespillerinder i Danmark, som man altså ikke lige kommer udenom.

Den første herre på listen er ikke kun populær i Danmark, men har for længst også slået igennem i Hollywood, med sine roller som blandt andet den mystiske Le Chiffre i "James Bond" og Dr. Hannibal Lecter i serien "Hannibal".


Mads Mikkelsen


For mig er der ingen tvivl. Mads Mikkelsen er vor tids bedste danske skuespiller. Han har efterhånden fået et CV, som kan konkurrere med de bedste Hollywood-stjerner, efter at han har haft hovedrollen i blandt andet Netflix-filmen "Polar". Jeg syntes Mads Mikkelsen er en komplet skuespiller. Han har spillet med i alt fra action-film, til komedier og romantiske dramaer. Og jeg har endnu ikke oplevet en film, hvor jeg har været skuffet over hans præstation. Derfor var det også utrolig svært at finde 3 film, som jeg syntes han er fantastisk i, for der er mere end 3! Men nedenfor ser du dem, jeg mener overgår de andre præstationer han har lavet.


***


Jagten (Drama, 2012)

Pusher 2 (Action, 2004)

Druk (Komedie, 2020)