EN DANSKER VI KAN LI' // MADS MIKKELSEN

Ligesom indlæggene med mine yndlings skuespillere og skuespillerinder i Hollywood, så har jeg valgt at lave nogle indlæg med dem indenfor den danske grænse også. Vi har så utroligt mange fantastiske skuespillere og skuespillerinder i Danmark, som man altså ikke lige kommer udenom.

Den første herre på listen er ikke kun populær i Danmark, men har for længst også slået igennem i Hollywood, med sine roller som blandt andet den mystiske Le Chiffre i "James Bond" og Dr. Hannibal Lecter i serien "Hannibal".


Mads MikkelsenFor mig er der ingen tvivl. Mads Mikkelsen er vor tids bedste danske skuespiller. Han har efterhånden fået et CV, som kan konkurrere med de bedste Hollywood-stjerner, efter at han har haft hovedrollen i blandt andet Netflix-filmen "Polar". Jeg syntes Mads Mikkelsen er en komplet skuespiller. Han har spillet med i alt fra action-film, til komedier og romantiske dramaer. Og jeg har endnu ikke oplevet en film, hvor jeg har været skuffet over hans præstation. Derfor var det også utrolig svært at finde 3 film, som jeg syntes han er fantastisk i, for der er mere end 3! Men nedenfor ser du dem, jeg mener overgår de andre præstationer han har lavet.


***


Jagten (Drama, 2012)

Pusher 2 (Action, 2004)

Adams æbler (Komedie, 2005)