EN INSTRUKTØR VI KAN LI' // MARTIN SCORSESE

Det er ikke nogen hemmelighed at instruktører er vigtige for at skabe et mesterværk i både film og tv-serier. Det jeg syntes der er sejt ved de bedste instruktører er at man tydeligt kan se deres kendetegn og måder de skaber deres film på, med deres forskellige karakteristika. I disse indlæg har jeg valgt en instruktør, som jeg syntes er god, og valgt en liste af deres film, som jeg mener du bør se. God fornøjelse!

Martin Scorsese

Puha, hvor skal jeg starte med Hr. Scorsese. Jeg føler han har lavet hit efter hit. Ikke nok med at han samarbejder med nogle af de største stjerner gang på gang (De Niro og Dicaprio) så formår han også at skabe fantastiske film i alle genrer. Han mestrer mystik, humor og spænding, det er der ikke mange der kan på samme vis, som denne rutinerede instruktør.Nedenfor har jeg listet 10 af hvad jeg mener er Hr. Scorsese's bedste film. Føler du der er nogen jeg har glemt så er du mere end velkommen til at kommentere opslaget.


***Wolf of Wall Street (Komedie, 2013)

Taxi Driver (Drama, 1976)

Silence (Drama, 2016)

Shutter Island (Thriller, 2010)

Gangs of New York (Drama, 2002)

Hugo (Fantasy, 2011)

The Departed (Drama, 2006)

The Aviator (Drama, 2004)

The Irishman (Krimi, 2019)

Goodfellas (Krimi, 1990)