EN INSTRUKTØR VI KAN LI' // QUENTIN TARANTINO

Det er ikke nogen hemmelighed at instruktører er vigtige for at skabe et mesterværk i både film og tv-serier. Det jeg syntes der er sejt ved de bedste instruktører er at man tydeligt kan se deres kendetegn og måder de skaber deres film på, med deres forskellige karakteristika. I disse indlæg har jeg valgt en instruktør, som jeg syntes er god, og valgt en liste af deres film, som jeg mener du bør se. God fornøjelse!

Quentin Tarantino

Jeg kan vidst godt tillade mig at sige, at der findes ingen som Hr. Tarantino. Hans filmunivers er for mig helt unikt, hvor han formår at skabe action med sprængfarlige scener og humor med hans fantastiske manuskripter og uforglemmelige dialoger. Kan du lide bare én af hans film, så er jeg helt sikker på at alle nedenstående er noget der falder i din smag.Nedenfor har jeg rangeret de 9 film som er skabt af Hr. Tarantino. Du er meget velkommen til at kommentere opslaget, med din rangering af hans film.

***1. Pulp Fiction (Crime, 1994)

2. Inglorious Bastards (Drama, 2009)

3. Once Upon a Time in Hollywood (Drama, 2019)

4. Django Unchained (Western drama, 2012)

5. Jackie Brown (Crime, 1997)

6. Kill Bill: Vol. 1 & Vol. 2 (Action, 2003/Action, 2004)

7. Reservoir Dogs (Crime, 1992)

8. The Hatefull Eight (Western crime, 2015)

9. Death Proof (Action, 2007)