EN KVINDE VI KAN LI' // KATE WINSLET

I disse indlæg går jeg lidt mere i dybden med de forskellige skuespillerinder som jeg syntes er kloge, smukke, interessante og ikke mindst utrolig misundelsesværdige.

Kate Winslet


Hos mændene startede jeg med Leonardo Dicaprio, så hvorfor ikke starte med hans bedste veninde, hos kvinderne, nemlig Kate Winslet. De to skuespillere som er kendt for “kun” at være venner, har et helt fantastisk on-screen forhold. Allerede med replikken “paint me like one of your french girls” i "Titanic", var jeg solgt. Hendes naturtalent og charme skinner så meget igennem på skærmen, og Kate’s film syntes altid at være valgt med hjertet. Nedenfor har jeg listet de 3 film, jeg syntes Kate er exceptionelt god i.


***


Titanic (Drama, 1997)

The Reader (Drama, 2008)

Eternal sunshine of a spotless mind (Drama, 2004)

Følg med her på siden, for flere indlæg om både skuespillere og skuespillerinder, som jeg kan li'.