EN MAND VI KAN LI' // LEONARDO DICAPRIO

I disse indlæg går jeg lidt mere i dybden med de forskellige skuespillere som jeg syntes er interessante, talentfulde og ellers bare charmerende og dejlige at se på.

Leonardo Dicaprio


Leonardo Dicaprio er uden tvivl min favorit skuespiller. Mit crush på ham startede, da han charmerede sig ind i alles pigehjerter, da han havde hovedrollen i "Titanic" (1997). For mig er han vor tids største skuespiller. På det store lærred er han en form for kamæleon, hvad end han fingerer et indædt overlevelsesinstinkt blandet op med sårbarhed, i Alejandro González Inárritus "The Revenant". Er åndeløst forelsket, i Baz Luhrmanns "The Great Gatsby". Giver den som charmerende storsvindler i, Steven Spielbergs "Catch Me If You Can". Eller syder af så forsmået, dødsensfarlig sadisme i Quentin Tarantino's "Django Unchained".


Okay, nu skal det ikke blive for meget. MEN, hvis du ligesom mig nyder at se på Leo, så må du ikke gå glip af disse 3 film. Det skal lige siges, at det var meget svært for mig, kun at vælge 3, da jeg mener at det er meget få svipsere, i blandt hans repetoire.***


Wolf of Wall Street (Drama, Komedie, 2013)

Once Upon a Time in Hollywood (Drama, Thriller, 2019)

Django Unchained (Western drama, 2012)

Husk at der kommer mange flere indlæg omkring både skuespillere og skuespillerinder, som jeg kan li'. Følg med her på siden for inspiration til din filmaften.


See you 'Old Sport'