HOW TO WATCH // THE LORD OF THE RINGS + HOBITTEN

Ligesom med de tidligere indlæg omkring "How to watch Harry Potter + Fantastic Beasts" (HER!) og Marvel's Infinity Saga (HER!), så har jeg valgt at lave en lignende liste omkring "The Lord of the Rings + The Hobbit filmene. Jeg kan vidst roligt sige at, enten er man til disse slags eventyr-film, ellers er man ikke. Jeg kan selv godt lide historien om ringen, men jeg er dog ikke en hardcore fan, der også har læst de berømte bøger skrevet af J.R.R. Tolkien. Alligevel har jeg valgt at give mig ud i en liste, som viser hvordan du ser filmene i kronologisk rækkefølge.


1. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Action, 2001)

2. The Hobbit: An Unexpected Journey (Adventure, 2012)

3. The Hobbit: The Desolation of Smaug (Adventure, 2013)

4. The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Adventure, 2014)

5. The Lord of the Rings: The Two Towers (Adventure, 2002)

6. The Lord of the Rings: The Return of the King (Adventure, 2003)