BEDSTE KÆRLIGHEDSFILM - TOP 10

Nedenstående film, er dem jeg syntes er de absolut bedste kærlighedsfilm! Og ja, der findes et utal af kærlighedsfilm, så det har været urimeligt svært at vælge 10, men det er altså alt du får indtil videre.

P.S. I Love You (Drama, 2007)

Det er ikke kun filmen der er romantisk, selv titlen er romantisk. Men jeg skal lige "advare" dig, hvis du overvejer at se denne film. Det er ikke en "normal" kærlighedsfilm. Den er meget sørgelig, selv de romantiske dele i filmen er sørgelige, så husk vandfast mascara. "P.S. I love you" får mig virkelig til at føle at kærlighed er vejen frem i livet, og at den kærlighed du har eller har følt, aldrig vil kunne tages fra dig.

Hvor kan jeg se P.S. I Love You? Blockbuster, Itunes og Netflix
The Notebook (Romantik, 2004)

Som tidligere skrevet HER!, så er jeg ret vild med "The Notebook". Og den er da heller ikke til at komme udenom på netop denne liste.


Hvor kan jeg se The Notebook?

Blockbuster, Netflix og ViaplayBrokeback Mountain (Drama, 2005)

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg har set "Brokeback Mountain", men det er en af de film der bare har sat sig fast, for altid! Den viser på hårdeste vis, hvordan det er at elske en, som man ikke kan være sammen med. "Brokeback Mountain" er så rørende og barsk en fortælling om kærlighed og Jake Gyllenhaal og Heath Ledger, gør det så godt i rollerne som Jack og Ennis, at filmen er et absolut must-see for kærlighedsfilm-suckere, som mig selv.


Hvor kan jeg se Brokeback Mountain?

Netflix og ViaplayThe Vow (Drama, 2012)

Er du til ægte "pladder" romantiske film, så er "The Vow" uden tvivl en film for dig. Den er sød, charmerende og rørende. Plottet i filmen, er hvad det er (selvom den er baseret på en sand historie). Men det er kemien mellem de to skuespillere (Rachel McAdams og Channing Tatum) der får mig til at føle, at det er en "uventet" god film.


Hvor kan jeg se The Vow?

Blockbuster
Dear John (Drama, 2010)

Endnu engang er det den dejlige Hr. Tatum der har en af hovedrollerne i en sød kærlighedsfilm. For at være helt ærlig, så havde jeg ikke så høje forventninger inden jeg så filmen, men men men. Den er meget bedre end jeg havde forventet. Hvis du vil se en sød kærlighedsfilm, med gode karakterer, så er "Dear John", helt sikkert noget for dig.


Hvor kan jeg se Dear John?

HBO Nordic, Netflix og Viaplay


Call Me By Your Name (Romantik, 2017)

Ligesom "Brokeback Mountain" tager vi her hul på et romantisk drama, mellem to mænd. "Call Me By Your Name" er ikke en trist film eller en sørgelig film, det er en film om kærlighed, kærlighed og atter kærlighed! En så smuk og længselsfuld kærlighed, der er så dragende at du ville ønske at du selv kunne finde noget, bare i nogenlunde samme stil.


Hvor kan jeg se Call Me By Your Name? Blockbuster og Viaplay

Love Actually (Komedie, 2003)

Ja, jeg ved det godt! "Love Actually" er måske en julefilm. Men, hvis man ser bort fra hele juletemaet i filmen, er det virkelig en romantisk en af slagsen. De mange gode karakterer og forskellige historier i filmen fungerer så utrolig godt. Plus man kommer hele følelsesregistret igennem, med de mange forskellige fortællinger i filmen. For ikke at glemme den utrolig gode rollebesætning (Hugh Grant, Bill Nighy, Emma Thompson, Colin Firth, Liam Neeson, Kiera Knightley, Puha jeg kunne fortsætte i en evighed).


Hvor kan jeg se Love Actually?

Amazon Prime, Filmstriben og Viaplay


Titanic (Romantik, 1997)

Ja, du kender den nok allerede. MEN, det betyder altså ikke, at den ikke hører til på denne liste. Er det lang tid siden du har set Titanic, så giv den en chance. Jeg er sikker på at du bliver ligeså rørt som sidste gang du så den og at du ligesom jeg, håber på at møde den charmerende Jack engang.

Hvor kan jeg se Titanic?

Blockbuster og Viaplay


Water for Elephants (Drama, 2011)

Denne film er så smukt lavet, at det burde være nok til at se den. Dog er der mere end smukke kostumer, skuespillere og dyr. Filmen viser os, at ligeså snart der er gode tider, så kommer de dårlige også snigende. Ligeså snart der er smil og latter, kommer tristheden og tårerne. Det er en på mange måder, hård film at se, men "Water for Elephants" er absolut det hele værd. Hvor kan jeg se Water for Elephants?

Blockbuster og ViaplayA Star is Born (Drama, 2018)

Jeg tror at de fleste ville hade mig, hvis denne film ikke var med på listen. Heldigvis kunne jeg godt finde en plads til den. Ikke så meget på grund af det romantiske, eller jo den er da romantisk. Men den er egentlig mest med på listen, på grund af hvor meget jeg elskede Lady Gaga og Bradley Cooper i den. Derudover er musikken irriterende perfekt! Alt i alt, en virkelig god film, som jeg syntes du skal se, hvis du selvfølgelig ikke allerede har set den. Hvor kan jeg se A Star is Born? Blockbuster og Viaplay

Jeg håber du syntes om denne liste, hvis du føler der er nogle film jeg har glemt, er du mere end velkommen til at kommentere opslaget her på siden.