MÅNEDENS FILM FAVORITTER // MAJ 2020

Der er ubeskriveligt mange gode film på alle streamingtjenesterne nu til dags, som ofte gør det svært, når man skal have valgt den rette underholdning til sin filmaften. Derfor har jeg valgt at dele ud af, hvad jeg selv har set i maj måned.

Bohemian Rhapsody (Drama, 2018)

Freddie Mercury trodsede normer og brød konventioner - og blev med Queen en af de største i musikhistorien. Men hans rejse var også præget af sorg, mørke og en svær kamp for sit liv. Medvirkende: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee

(Kan ses på Viaplay)
The Fugitive (Action, 1993)

En læge der er uskyldigt dømt for mordet på hans kone, flygter fra arresten. Men da han prøver at finde den rigtige morder, er politiet lige i hælene på ham. Medvirkende: Harrison Ford, Tommy Lee Jones.

(Kan ses på Netflix)
Focus (Komedie, 2015)

Tre år efter at have afsluttet et romantisk forhold med sin efterfølger, møder svindleren Nicky Spurgeon hende som modpart for sit nye fupnummer.

Medvirkende: Will Smith, Margot Robbie.

(Kan ses på Netflix)
The Half of It (Romantik, 2020)

Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham - eller falde for hans udkårne. Medvirkende: Leah Lewis, Daniel Diemer og Alexxis Lemire.

(Kan ses på Netflix)
Under Sandet (Historisk Drama, 2015)

Den danske sergent Carl Leopold får ansvaret for en gruppe unge krigsfanger. De tyske drenge er blevet sendt til den jyske vestkyst for at desarmere de to millioner miner, som nazisterne gravede ned i sandet under 2. verdenskrig.

Medvirkende: Roland Møller, Louis Hofmann, Joel Basman og Mikkel Boe Følsgaard)

(Kan ses på Netflix og Viaplay)