MÅNEDENS SERIE FAVORITTER // MAJ 2020

Streamingtjenesterne gør det lidt lettere for alle os, der har skulle blive inden døre i maj måned, med disse gode serier, som både er spændende, sjove og ikke mindst et kig værd. Nedenfor har jeg listet nogle forslag, som jeg selv har fundet virkelig underholdende, om du er til romantik, spænding eller action, så er der hvertfald noget du kan bruge din tid på.

Normal People (Drama, 2020)

Normal People er en filmatisering af forfatter Sally Rooneys bestseller med samme titel. Serien er et moderne portræt af hvordan ungdommens første møde med kærligheden, kan være både dejlig, usædvanlig og ikke mindst kompliceret.


(Kan ses på DRTV)
Westworld - Sæson 3 (Drama, 2020)

Indtil nu har de menneskelignende væsener været fanget i forlystelsesparken Westworld, men i tredje sæson af HBO's episke science-fiction-drama er en håndfuld af dem sluppet fri.


(Kan ses på HBO)
Mrs. America (Drama, 2020)

"Mrs. America" fortæller historien om bevægelsen for vedtagelsen af ligestillingsloven Equal Rights Amendment og den uventede modreaktion, der for evigt ændrede det politiske landskab.


(Kan ses på HBO)
Hollywood (Drama, 2020)

I Hollywood efter 2. verdenskrig vil en gruppe ambitiøse skuespillere og filmproducenter gøre næsten alt for, at deres drømme bliver til virkelighed.


(Kan ses på Netflix)
5. Never Have I Ever (Komedie, 2020)

Efter et traumatisk år ønsker en indisk-amerikansk teenager at forbedre sin sociale status - men venner, familie og følelser gør det ikke nemt for hende.


(Kan ses på Netflix)