MÅNEDENS TV FAVORITTER // MAJ 2020

Ligesom med film og serier, er der efterhånden utrolig mange tv-programmer der er vældig underholdende. Om man er til reality, sport eller true-crime programmer, så er der næsten altid noget for enhver smag. De nedenstående forslag er alle nogen, jeg selv har set i denne måned og som jeg syntes er underholdende, når man har brug for at se noget andet end film og serier.

The Last Dance (Miniserie, 2020)

En amerikansk sportsdokumentar-miniserie fra 2020 med fokus på Chicago Bulls op og nedture i 90'erne. Miniserien indeholder unikke billeder fra NBA holdets storhedstid anført af ikonet Michael Jordan. Man kan ikke andet end at blive revet med af denne fantastiske sportsdokumentar.

(Kan ses på Netflix)
Savmordet (Dokumentar, 2020)

Hvem dræbte og savede Erik Højers lig over og smed det i en grøft? i 26 år har Rasmus Kirkegaard Kristiansen været på flugt fra politiet, men nu sætter TV2 Dokumentar jagten ind på den mistænkte gerningsmand. Hvis du er til true-crime genren (ligesom mig), så er "Savmordet" uden tvivl noget for dig.

(Kan ses på TV2 Play)Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story (Dokumentar, 2020)

Efter 16 årige Cyntoia Brown idømmes livsvarigt fængsel, stilles der pludselig spørgsmålstegn ved hendes skyld på baggrund af hendes fortid, fysiologi og selve loven. ligesom ovenstående true-crime dokumentar "Savmordet", kan jeg også anbefale denne. "Murder to Mercy" er spændende, interessant og så er det vildt at se Cyntoia's udvikling igennem årene.

(Kan ses på Netflix)
Too Hot to Handle (Reality, 2020)

Smukke singler mødes i paradis. Men hvis de vil vinde præmien på 100.000 dollars, må de ikk have sex. Det er ikke just i samme kategori som de ovenstående tv-shows, men "Too Hot to Handle" er altså vældig underholdende og så er det jo altid rart, at man kan se noget hvor man ikke behøver at være 100 procent tilstede.

(Kan ses på Netflix)
Sommerdrømme (Livsstilsprogram, 2020)

Fire talentfulde og kreative gør-det-selv-par skal henover en dansk sommer indrette og personliggøre hvert deres sommerhus. Jeg elsker næsten alle slags livsstilsprogrammer og "Sommerdrømme" er ingen undtagelse. Det er et hyggeligt program, som giver dig lyst til at købe et sommerhus og total renovere det.

(Kan ses på TV2 Play)