SJOVESTE SERIER - TOP 20 (DEL 1)

Denne liste kunne være proppet med gode og sjove serier, som er absolut worth watching, men der er altså kun blevet plads til 10 i denne omgang. Det er dog for mit vedkommende også toppen af poppen og på listen er der noget for enhver smag, som du nemt kan gå igang med at "binge-watche" her i weekenden.

Modern Family (Komedie, 2009-)

Modern Family - FOX/TV2, Danmark

Vi starter listen med en af mine absolutte favoritter. Jeg troede aldrig jeg ville finde en serie som jeg kunne se ligeså mange gange som "Friends", MEN der snød "Modern Family" mig godt og grundigt. Ikke nok med at serien er hylemorsom, så er alle karaktererne så sjove og fantastiske på hver deres måde, at man ikke kan andet end at elske denne serie.


Hvor kan jeg se Modern Family?

Netflix

Girls (Drama, 2012-2017)

Girls/Credit: Mark Schafer, HBO

For mig findes der ingen serie som "Girls"! Lena Dunham sparkede ligesom døren ind til den nye æra for kvindeskildringer i serieland. Det var ikke fordi at Dunham's karakter Hannah, blev skildret på den mest flatterende og inspirerende måde, men det er netop dét der gør serien til noget helt specielt. Den viser på ærligste vis, de op- og særligt nedture en kvinde i 20'erne altid møder i håbet om det "perfekte" liv.


Hvor kan jeg se Girls?

HBO Nordic

The Office (Komedie, 2005-2013)

"The Office" er en mockumentar (En pseudo-dokumentarisk genre, der er karakteriseret ved at være udformet som dokumentarisme, skønt der er tale om fiktion), som følger en gruppe af typiske kontor arbejdere. I Know, det lyder ikke specielt sjovt. Men hvis du er til sitcom serier, så kommer du altså ikke udenom The Office, som uden tvivl er en af de bedste nogensinde, punktum!

Hvor kan jeg se The Office?

HBO Nordic, Amazon PrimeKlovn (Komedie, 2005-2018)

Klovn/Credit: Jes Larsen, TV2 Danmark

Jeg elsker danske komedie serier og hvem andre end Klovn-skaberne Casper og Frank styrer denne genre. "Klovn" er til tider så tåkrummende og akavet at det næsten er ubærligt at se på, men det er jo også det der er med til at gøre denne serie ikonisk sjov! Er du ligesom mig, kæmpe fan af "Klovn", så er der også lavet 3 film i det fantastiske univers, du også kan få et godt grin ud af.

Hvor kan jeg se Klovn?

TV2 Play


Silicon Valley (Komedie, 2014-)

Lige umiddelbart virker "Silicon Valley" som en rigtig nørde-serie. Og ja det er den da også, men for mig er det ikke en negativ ting. Den følger de unge innovative tech-nørder, der prøver at slå igennem blandt Silicon Valley's etablerede tech-moguler. Serien er intet andet end vanvittig morsom, også selvom man ikke har brugt et eneste sekund, i sine teenageår på at kode på din pc.

Hvor kan jeg se Silicon Valley?

HBO NordicHow I met Your Mother (Komedie, 2005-2014)

Endnu en populær sitcom serie har ramt denne liste. HIMYM blev en af de mest succesfulde sitcoms i kølvandet på Friends og det siger da ikke så lidt. Jeg syntes dog ikke den når Friends til sokkeholderne, men hvad gør også det? Dog vil jeg da stadigvæk anbefale HIMYM, fordi den ér god og den ér sjov og den skal nok få dig til at grine.

Hvor kan jeg se How I met Your Mother?

NetflixSex and the City (Romantik, 1998-2004)

Sex and the City, HBO

Jeg ved godt at "Sex and The City" måske ikke er en typisk komedieserie, men man kommer altså ikke udenom at det er sjovt at følge de 4 forskellige kvinder i jagten på deres store kærlighed i storbyen New York. Du kommer for alvor tæt på Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha, der med garanti nok skal få en særlig plads i dit hjerte.

Hvor kan jeg se Sex and the City?

HBO NordicNew Girl (Komedie, 2011-2018)

Til at starte med slog "New Girl" mig ikke som en serie for mig, men jo flere afsnit jeg fik set, samt bedre kendskab til karaktererne, ændrede jeg mening. New Girl er sød, sjov og jeg vil helt sikkert anbefale den til alle der mangler en komedie serie som er binge-worthy!

Hvor kan jeg se New Girl?

NetflixOrange is The New Black (Drama, 2013-2019)

Orange is the New Black/Credit: Jojo Whilden, Netflix

Igen er vi forbi en serie, som måske ikke indeholder den typiske comedy jargon, MEN OITNB er sjov på dens helt egen fantastiske måde. Selvfølgelig er serien ikke lutter lagkage, men måden den fortæller de mange karakterers forskellige livshistorier på, gør den utrolig god.


Hvor kan jeg se Orange is the New Black?

Netflix
Friends (Komedie, 1994-2004)

Friends - TV2, Danmark

Ja jeg ved det godt, jeg kan vidst ikke skjule det mere. Friends er og bliver én af mine favoritserier. Kender du ikke ret meget til serien, så har jeg skrevet mere om den i et tidligere indlæg. Det kan du finde HER!

Hvor kan jeg se Friends?

Netflix

Dette er selvfølgelig ikke de eneste gode og sjove serier der findes. Du er velkommen til at kommentere opslaget, med hvad du syntes, er den sjoveste serie.