WHAT TO WATCH NEXT // MARGOT ROBBIE

I indlæggende "What to watch next" vælger jeg en skuespiller eller skuespillerinde som jeg godt kan li' og som ofte er meget populær. Skuespilleren eller skuespillerinden har ofte en meget bred vifte af film, så der er skulle være én, for enhver smag. Jeg håber det kan være med til at hjælpe dig, når du sidder på sofaen lørdag aften og ikke aner hvilken film du gerne vil se.

Margot Robbie

For mig er Margot Robbie efterhånden ikke til at komme udenom. Den smukke australske skuespillerinde har plantet sit navn godt og grundigt fast på Hollywoods A-liste og med sine fantastiske biroller i blandt andet "The Wolf of Wall Street" og "Once Upon a Time in Hollywood", har hun absolut vist sit værd. Hvis du ligesom jeg, var fan af hende i ovenstående film, så syntes du måske også at hun gør det godt i de tre jeg har udvalgt i dette indlæg.Women-power, powerful film: Bombshell

Eventyrlig, action love-story: The Legend of Tarzan

Underholdende sports biografi: I, Tonya


***


Med de tre ovenstående film, er der noget for enhver smag. Generelt syntes jeg Margot Robbie er med i mange gode film, men hvis de ovenstående ikke falder i din smag, så kan du også se hende i blandt andet: Suicide Squad, Focus og som tidligere nævnt - The Wolf of Wall Street og Once Upon a Time in Hollywood.